Danone Nutricia – Kantyna

Przebudowa istniejącego budynku handlowo-gastronomicznego na kantynę dla pracowników. Posiłki dla pracowników będą przygotowywane na miejscu jak również na zewnątrz na indywidualne zamówienie poprzez dedykowaną zakładowi aplikację. Będzie je można spożyć na miejscu jak również wynieść na zewnątrz w szczelnych opakowaniach.

Lokalizacja:

Opole, ul. Marka z Jemielnicy

Inwestor:

Nutricia Zakłady Produkcyjne
Sp. z o.o.

Pow. użytkowa:

113 m2

Kubatura:

414 m3

Projekt:

2018

Realizacja:

2019

Zobacz także:

Projektowanie architektoniczne i ogólnobudowlane

Analiza Przedinwestycyjna
Koncepcje Architektoniczne
Dokumentacja Projektowa
Pozyskiwanie Pozwoleń
Nadzór Autorski
Koordynacja Inwestycji

Dom do 70m², idealny dla 4-osobowej rodziny, ergonomiczny, energooszczędny z możliwością montażu paneli fotowoltaicznych.

Projekt prostego budynku mogącego pełnić w zależności od potrzeb funkcję biura lub domu jednorodzinnego.

Osiedle OTBS dla osób starszych. Całość zabudowy została skomponowana w formie zespołu trzech jednakowych budynków.

GŁÓWNE ZAŁOŻENIA KONCEPCJI: KOMPOZYCJA • odtworzenie historycznej kompozycji placu • podkreślenie oraz uczytelnienie ważnych osi urbanistycznych • przywrócenie rzeźby